Followers

Monday, 14 June 2010

Kek Lapis - Umi

Hari ni entry pasal pencuci mulut sajer yer...

Ada seorang kawan yg pandai buat kek lapis... kek dia memang marvelous... aku sgt suka....

Nama dia Umi... Aku mengoffer kan diri utk menjadi marketing manager dia.... kerana aku rasa kek dia boleh pergi jauh...

Antara kek2 yg Umi buat ialah...

Ini Parmesan Cheese Layer Cake

Harga: 8x8 = RM125

8x4 = RM65

Yang ini Oreo Layer Cake

Harga: 8x8 = RM80

8x4 = RM45

Ini pulak Sweet n Sour Layer Cake

Harga: 8x8 = RM85

8x4 = RM50

This one Chocholate Peppermint Layer Cake

Harga: 8x8 = RM95

8x4 = RM50

Yang ni Cadbury Biscuit Layer

gmbr ni dah custom made... dia buat jadi kek birthday anak dia... yg ni sedap gilak

Harga: 8x8 = RM95

8x4 = RM55

Yang ni Cadbury Chocholate Layer cake

nmpk x yg petak2 coklat kecik2 tu... itu adalah coklat cadbury yg kecik2 tu... disusun dlm kek...

Yang ini yg paling marvelous... sgt sedap... gmbr yg kt bwh ni plak kek yg sama tapi dipotong dari side...

Harga: 8x8 = RM95

8x4 = RM55

Almond Layer Cake

Harga: 8x8 = RM75

Ni yg last buat masa ni... Umi byk buat custom made ikut order customer...

so ada mcm2 lg...

Utk panduan size 8x4 sama dgn gmbr kt bawah ni belah kiri... yg belah kanan 8x8

Sapa nak order bleh inform sy by mail or just leave ur comment here...

Proses penghantaran dan cost akan di update semula nnt...

Kek ni mmg sedap... dah rasa musti mau lagi... sapa nak sample pun boleh request...

Just leave ur comment here ok...

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. salam..tahan lama eh?kalau dipos, dibungkus dlm kotak ke>

    ReplyDelete
  3. yer... letak dlm kotak...

    ReplyDelete
  4. salam.sy nk sample.email me ya
    pinky_oag@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Saya nak order yang Sweet & Sour dan Cadbury Lapis. Delivery macam mana? Kena pick-up atau pos/courier?

    my email : salmy@mybina.com

    ReplyDelete

Budak Comel yg komen...