Followers

Tuesday, 30 June 2009

Manjakuhappy Giveaway

Baru ku tersedar ada giveaway yg sgt menarik dari Manjakuhappy... itu pun setelah kubuka MomBloggers Planet... Actually Manjakuhappy merupakan online shopping store utk barangan kanak2 dan baby... Menarik juga kalau dapat diborong suma stuff kat sana...




Tarikh tutup penyertaan ialah hari ni ye... disebabkan baru hari ni ku perasan... ku usahakan juga utk mebuat kelima-lima cara utk menyertai contest ni...
Entry di blog ni cara yg no 4 ye... lepas ni nak kena buat email pulak....



ADA BERITA BAIK UNTUK SEMUA PESERTA!!! termasuk diri ku ini... (tak tau lah kenapa harini poyo teramat sgt)
Sebagai penghargaan Manjakuhappy berbesar hati utk memberi ini:

utk setiap peserta yg namanye tersenarai lebih dari 3 kali...
wah seronok ni... marilah menyertai contest ini... boleh beli cloth diapers bebanyak... mentang2lah baru nak berjinak2 dgn cloth diapers... cloth diapers aje yg kunampak...
Ok.. setakat ini saja entry hari ni... ada kerja sekolah nak kena buat.. jumpa lagi...

1 comment:

  1. sila check email ye...
    ada surprise menanti anda!!

    ReplyDelete

Budak Comel yg komen...